Prohlášení o ochraně osobních údajů

REMANTE GROUP s.r.o. se zavazuje chránit Vaše soukromí. Osobní údaje, které nám poskytnete, budeme zpracovávat výhradně pro účely náboru – výběr nejvhodnějšího uchazeče na základě posouzení Vaší kvalifikace a dřívějších pracovních zkušeností (včetně kontaktů na osoby uvedené ve Vašem životopise, které Vám poskytují reference).

 

Pokud poskytnete společnosti REMANTE GROUP s.r.o. informace o třetích stranách, předpokládáme, že dotyčná třetí strana Vám k tomu udělila povolení. Společnost REMANTE GROUP s.r.o. bude shromažďovat, zpracovávat a převádět tyto osobní údaje ve stejném rozsahu jako ty Vaše.

 

Při posuzování Vašeho životopisu existují určité okolnosti, kdy můžeme uveřejnit Vaše osobní údaje, například:

  • Zaměstnancům společnosti REMANTE GROUP s.r.o., kteří se podílejí na náborových a výběrových procesech, například příslušní vedoucí a pracovníci personální a mzdové agendy.
  • Vládním agenturám, poradcům, a jiným třetím stranám, v rozsahu, který je nezbytný nebo vhodný a v souladu s platnými zákony

 

V rozsahu povoleném příslušným zákonem Vás bude kontaktovat personalista společnosti REMANTE GROUP s.r.o., pokud se budeme domnívat, že byste mohli být vhodným kandidátem na volnou pracovní pozici.

 

Pokud pro Vás nenajdeme vhodnou volnou pracovní pozici ve společnosti REMANTE GROUP s.r.o., Vaše osobní údaje budou uchovávány po dobu maximálně jednoho roku (nebo méně, pokud to vyžadují platné zákony) ode dne obdržení Vašeho životopisu, který bude po uplynutí této doby odstraněn nebo v případě písemné žádosti bude odstraněn dříve.

 

Odesláním osobních údajů souhlasíte, že jste si přečetli, porozuměli a přijali toto prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů při poskytnutí životopisu.

 

Poskytujete správci své osobní údaje za účelem a po dobu realizace výběrového řízení. V souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů máte příslušná práva: na přístup k osobním údajům, na opravu či doplnění nepřesných nebo nepravdivých osobních údajů, na výmaz osobních údajů, nejsou-li již osobní údaje potřebné pro účely, pro které byly shromážděny či jinak zpracovány, anebo zjistíte-li, že byly zpracovávány protiprávně, na omezení zpracování osobních údajů ve zvláštních případech na přenositelnost údajů a vznést námitku, po níž zpracování Vašich osobních údajů bude ukončeno, neprokáže-li se, že existují závažné oprávněné důvody pro zpracování, jež převažují nad Vašimi zájmy nebo právy a svobodami zejména, je-li důvodem případné vymáhání právních nároků a obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů. Další informace o zpracování údajů společností REMANTE GROUP s.r.o., IČ: 02617862, se sídlem Na Starém břehu 2756/7, 746 01 Opava, poskytuje pověřenec pro ochranu osobních údajů Mgr. David Sniegoň.

Pokud chcete změnit jakýkoliv údaj z Vašich osobních údajů nebo pokud máte další otázky týkající se zpracování Vašich osobních údajů, zašlete prosím svou žádost písemně na adresu společnosti.


Pro výběrové řízení na tuto pracovní pozici bude společnost REMANTE GROUP s.r.o IČ: 02617862, se sídlem Na Starém břehu 2756/7, 746 01 Opava, jakožto správce, zpracovávat Vámi poskytnuté (či z veřejných zdrojů získané) osobní údaje, a to v souladu s obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679.

Jsme férový a žádaný zaměstnavatel.

Staňte se jedním z nás

KontaktKontaktujte nás

Stavte se
REMANTE GROUP s.r.o.
Na Starém břehu 2756/7
746 01 Opava, CZ
Sledujte

Napište nám